over ons

Makelaars.Media is al vele jaren de specialist op het gebied van vastgoed communicatie. Kenmerken van onze mensen en werkwijze zijn: flexibel, specialisme in niche segment, verregaande automatisering, partnerships, doen waar je goed in bent....

Vanuit deze basisgedachten bieden we voor makelaars prima oplossingen die vanzelfsprekend voldoen aan de huidige vraag en behoefte. 
 

Je aantal transacties is afhankelijk van je nieuwe instroom!

De huidige makelaar is meer en meer tijd en kosten kwijt aan het werven van nieuwe opdrachtgevers. Je aantal transacties in dit jaar wordt bepaald door de hoogte van je nieuwe instroom. Natuurlijk heb je het al druk met je bezichtigingen en de boel gaande houden. Maar toch weet je ook, focus en aandacht op je nieuwe instroom is cruciaal!

Voor makelaars hebben we ons gericht op promotie van zijn kantoor, mensen en diensten. Tegen scherpe kosten en lage tijdsinvestering kan de makelaar met onze producten op het netvlies komen van nieuwe opdrachtgevers. Of het nu een eigen woonmagazine is of flyer met zijn verkocht panden: met de slimme automatiseringstool Makelaars.Media ligt dit allemaal binnen handbereik.

 

Belangrijke vragen...

Hoe onderscheid je jouw kantoor van de concurrent? Wat is je verhaal? Wat laat je achter? Je courtage is scherp, je woningpromotie tools als fotografie, social media heb je op orde en je persoonlijke verhaal klopt ook. Maar toch wil je letterlijk en figuurlijk wat achterlaten...

Makelaars.media helpt je hierin, afgestemd op jouw behoefte! Bijvoorbeeld iedere maand heel eenvoudig je eigen Woonmagazine samenstellen?

Je e-magazine via je websitenieuwsbrief en social media als Twitter en Facebook wegzetten? Of zelfs als video? Alles is mogelijk voor een prima off en online profilering van je kantoor. Interesse om je magazine gesegmenteerd huis aan huis te verspreiden? Allemaal kansen die hier voor het grijpen liggen. 

Wil je meer weten of samen kijken hoe we jouw behoefte in kunnen vullen, neem hier even contact op!